Sähköpioneereista

Sähköpioneerit startattiin heinäkuussa 2020 palvelemaan sähköalan ammattilaisia ja
sähköalan töihin haluavia. Kantavana ajatuksena heti alusta lähtien on toimia kuten pioneeri toimii, eli kulkea rohkeasti edelläkävijänä.

Tätä kirjoittaessa vuosi aloituksesta voimme iloisina ja ylpeinä sanoa onnistuneemme
monessa tavoitteessamme ja kasvaneet. Pystymme
palvelemaan laajasti sähköalan työvoimaa tarjoavia yrityksiä, sähköalan osaajia ja siitä
kiinnostuneita. Tervetuloa Pioneeriksi.

Mistä meidät tunnetaan

Mahdollisuudet Sähköpioneereilla

Työnhakijalle

Sähköalan työtä hakevalle Sähköpioneerit on hyvä vaihtoehto, sillä työllistämme viikoittain uusia sähköalan osaajia työntekijöistä toimihenkilöihin.

Teemme pääasiassa toistaiseksi voimassa olevia työsopimuksia, ja
laajan asiakaskunnan ja yhteistyöverkoston ansiosta pystymme työllistämään todella nopeasti. Tarjoamme myös työpaikkoja suoraan asiakasyritystemme palkkalistoilla, joiden puolesta hoidamme rekrytoinnin.

Oppisopimuksesta kiinnostuneille

Tarjoamme oppisopimusmahdollisuuksia sähköalalle töihin tahtoville. Pystymme tarjoamaan osittaisia oppisopimuksia jo sähköalan koulua käyville, sekä koko tutkinnon opiskelun työn ohessa.

Koulutusten toteutuksessa teemme yhteistyötä Uudellamaalla mm. Luksian, Stadin ammattiopiston, Taitotalon ja Varia Vantaan ammattiopiston kanssa.

Työharjoittelupaikat

Sähköpioneereilla on myös työharjoittelumahdollisuuksia. Organisoimme ja järjestämme työharjoittelumahdollisuuksia asennuspuolella ja insinööriharjoittelijoille.

Tavoitteemme on pyrkiä tarjoamaan palkalliset harjoittelut, ja työllistyminen harjoittelujaksojen ja valmistumisen päätteeksi.

Työntekijöidemme suosituksia

Johannes Lindfors

Sähköasentaja
"Hommat sujuvat hyvin, apua saa aina kun tarvitsee ja mukava että nuoretkin saavat vastuuta."

Teemu Levänen

Sähköasentaja
"Ymmärtäväinen/joustava pomo. Ongelmat ratkottu pomon kaa aina sujuvasti. Risuja ei tuu mieleen kuin tosta paperisesta tuntilappu järjestelmästä."

Roberto Goldenberg

Kodinkoneasentaja
"Homma toiminu loistavasti Sähköpioneereilla ja aina jos on ollu jotakin kysyttävää niin asiaan on tullu aika nopeesti vastaus ja mulla yleisesti on jääny hyvä fiilis teiän firmasta."

Risto Suopanki

Sähköasentaja
"Kulmala hoiti asiat kuntoon kerralla. Torstaina haastattelu, maanantaina töihin. Vakipaikka kerrasta. Jos kysyttävää niin vastataan tai soitetaan perään. Eipä oikeastaan paremmin olisi voinut hommia hoitaa."

Jeremias Sivula

Sähköasentaja
"Muutama vuosi yhteistä historiaa. Päällimmäisenä mieleen tulee ihmisläheisyys ja rautainen taito motivoida nuoria ja vanhempia työntekoon. Yksi työn puolesta positiivisimmin elämääni vaikuttaneista henkilöistä. Suosittelen lämpimästi."

Niklas Rosbäck

Sähköasentaja
“Sähköpioneerit on firmana luotettava ja ammattitaitoinen. Firmassa arvostetaan työntekijöiden työpanosta ja otetaan kunkin työntekijän toiveet ja tavoitteet huomioon. Yhteistyö on sujuvaa ja hommat hoidetaan niin kuin on sovittukin. Voin suositella. “

Me pidämme sinusta huolen!

Juhani Kulmala

Rekrytointi- ja palveluvastuu

Johanna Pietarinen

Työntekijöistä huolehtiminen ja toimistotyöt

Emily Aderinwale

Taloushallinnon harjoittelija

Anne-Maria Turunen

Oppisopimus - ja koulutuspalvelut

Sähköpioneerit somessa